Extra Inkomst

Extra inkomst är någonting som många svenskar idag önskar sig. Om det är så att du själv idag har ett heltidsarbete men du har svårt att få dina pengar att räcka till? Då är en extra inkomst i form utav en passiv inkomst online helt rätt för dig.

Vi kommer i den här artikeln gå genom det bästa sätt som du kan skapa dig själv en extra inkomst hemifrån. Läs vidare här nedan för tips på extra inkomst

Skapa en extra inkomst eller jobba övertid?

När du vill skapa dig själv en disponibel inkomst eller en passiv inkomst som det även heter, så behöver du tänka på hur det ska gå till. Vårt svar på den här frågan är att du behöver skapa dig en passiv inkomst men vad är då en passiv inkomst?

En passiv inkomst är en extra inkomst som du har skapat själv genom att lägga ner någon typ av arbete för att sedan i efterhand kunna njuta av en återkommande inkomst källa som genererar en summa pengar till dig per automatik.

Hur tjänar man extra pengar vid sidan av jobbet?

Det finns idag mängder olika sätt som du kan tjäna pengar online och skapa en extra inkomst vid sidan av ditt vanliga arbete. Vi har här nedan delat upp några av de mest populäraste viss som du redan idag kan komma igång med en extra inkomst online snabbt och enkelt.

✅ Svara på enkäter : Du kan få betalt av företag för att svara på enkäter på nätet.

✅ Sälj hembakat: Baka hemma och sälj på torg.

✅ Arbete som headhunter: Hitta kandidater till olika företag.

✅ Hitta datorbuggar online: Hitta databuggar på nätet.

✅ Skapa dig ett gig på Fiverr: Arbeta som frilansare.

✅ Donera blod: Donera ditt egna blod.

✅ Affiliate Marketing: Med affiliate marketing kan du under en period bygga projekt som genererar en återkommande inkomst.

Extra inkomst med Affiliate Marketing

Affiliate marketing även välkänt på svenska som affiliate marknadsföring är en digital marknadsföringsform som är prestationsbaserad. Det är allt mer Svenskar som har intresserat sig i affiliate marketing och hur de faktist kan bygga en passiv inkomst på nätet.

Många frågar sig ”vad är affiliate marketing” Affiliate marknadsföring använder sig utav sig princip oavsett om du väljer att vara en annonsör eller en publicist. Det är helt enkelt marknadsföring via partnerskap.

Vad är en affiliate

När man talar om affiliates på svenska så är det publicister man talar om. Som publicist så är man grunden för det som kallas affiliate marketing, vilket innebär att man är den som marknadsför en viss produkt eller tjänst. Som affiliate så har man många olika marknadsföringmetoder. Detta inkluderar sociala medier, google organsika sök etc.

Hur gör man för att få in extra pengar

När du vill tjäna en extra inkomst online vid sidan av ditt normala arbete så finns det mängder av olika sätt som du kan göra detta på. Alla är inte lika bra och vissa ger dig en snabbare extra inkomst än andra. Det första vi vill varna dig för är att det finns mer riskabla sätt att tjäna extra inkomster online på och det finns mer säkra sätt att tjäna en extra skattefri inkomst på online.

Det vi rekommenderar är att du arbetar med något som du faktist tycker är roligt. När du skapar en extra inkomst omkring någonting som du älskar så kommer det att bli betydligt mycket enklare att göra.

Få en seriös extra inkomst hemifrån som egenanställd

Idag finns det mängder av sätt som du kan tjäna snabba pengar hemifrån som egenanställd. Vi rekommenderar alla som vill tjäna en bra sidoinkomst att de öppnar ett företag, detta kan vara en enskild firma eller aktiebolag.

Det handlar mer om att du ska kunna separera dina inkomst från ditt vanliga arbetsjobb. Många människor väljer att börja frilansa. Om du vill veta mer om hur du kan bli en frilansare så rekommenderar vi att du läser mer här.

Hur tjänar man extra pengar seriöst vid sidan av jobbet

Om du exempelvis är väldigt bra på att fotografera,designa eller programmerar så kan du redan idag ta emot uppdrag ifrån företag eller privatpersoner för dina talanger. Om du känner att du inte orkar eller vill starta upp ett eget företag så kan du välja en bra tjänst som Cool Company där du helt utan eget bolag kan skicka ut fakturor till dina kunder för det arbete som du har gjort.

Det bästa med Cool Company är att de hanterar alla skatter och kostnader samtidigt som du blir omfattad av deras F-skattsedel. Detta är ett perfekt sätt för dig att tjäna extra pengar.

Sidoinkomster som ger dig extra pengar

Att kunna tjäna in ett anta extra tusenlappar varje månad är helt klart någonting man vill göra. Detta kapital kan vara pengar som du sedan kan investera i dina framtida projekt för att skapa större inkomster och extra inkomster.

Här nedan så har vi föreslagit ett antal tips och rekommendationer gällande hur du kan skapa dig själv en passiv inkomst. För dig som vill göra det så enkelt som möjligt att komma igång med en extra inkomst online så rekommenderar vi att du använder dig utav ett av våra listade passiva inkomster kurser där du får guidning från start till slut hur du bygger en passiv inkomst. Detta är online kurserna Affiliate hemligheter, Project Platinum och Wealthy Affiliate.

Merparten av nedanstående extra inkomst möjligheter som du hittar här nedan kan du göra hemifrån. 

1. Frilansande via Upwork & Fiverr

För dig som vill börja tjäna pengar online på att vara frilansare så rekommenderar vi hemsidorna Upwork och Fiverr. På dessa hemsidor så kommer du att kunna sälja tjänster inom content, redigering och till och med översättningstjänster. Oavsett vad du har för typ av erfarenhet så kommer du absolut finnas tjänster som du kan erbjuda klienter på dessa sidor.

Vi rekommenderar att du först och främst går genom dessa sidor för att få lite insperation om de olika tjänsterna som du kan erbjuda.

2. Dropshipping

E-handel har under ett flertals år varit otroligt populärt och en gynnsam branch och denna branch kommer helt klart att fortsätta att växa. En ny vinkel till E-handel är vad som kallas droppshipping. Det fungerar helt enkelt så att du först och främst bygger en hemsida. Detta kan göras enklast via hemsidan Shopify då du aldrig behöver några förkunskaper. Det bästa med droppshipping är att du aldrig själv behöver ha ett lager utan du hittar först en leverantör som har de produkterna som du vill sälja.

När du sedan får in en order på din hemsida så lägger du själv in order hos din leverantör. Metoden som du kommer att tjäna pengar på är genom att du tar en marginal på dina produkter och varor. Om du exempelvist säljer en produkt för 500 kronor men produkten enbart kostar dig 200 kronor hos din leverantör, så har du en vinst på 300 kronor som du behåller.

3. Egna Hantverk

Om du är kreativ nog så kan du sälja dina egna produkter som du själv har skapat. Det kan handla om allt från möbler till smycken eller varför inte dina egna hemmagjorda tavlor. Vad du själv väljer att sälja är helt och hållet upp till dig själv.

Det finns idag många hemsidor och fysiska platser där du kan sälja ditt produkter och varor. Själv så har vi skapat vårt egna brand via så kallat White Label Branding där vi har lyckats sälja vårt egna varumärke.

4. Betalda undersökningar

Detta är säkert inte nytt för dig att höra men du kan tjäna in en bra extra inkomst på att göra betalda undersökningar online. Det finns det hemsidor som är fullt lagliga och legit så erbjuder dig en bra summa pengar för att göra undersökningar hos dem. Dessa undersöknngar görs vanligtvist på uppdrag av olika företag. Detta är ett av enklaste sätten som du kan tjäna snabba pengar online.

5. Aktier och fonder

Detta är kanske ett av de vanligaste sätt som människor väljer att skapa sig själva en extra inkomst på. Att investera pengar i aktier kan dock ta tid samtidigt som det är väldigt tidskrävande. När man väljer att investera i aktier så är detta mer långsiktigt än någonting annat.

Om du lyckas välja rätt aktier så har du möjligheten att tjäna både en stor avkastning och mycket pengar. Att investera i aktier och fonder kan vara en bra ide om du inte bara vill låta dina pengar ligga kvar på ditt bankkonto.

6. Köp billigt – sälj dyrt

Detta är en välkänd och använd metod att tjäna extra pengar online på. Om du har exempelvist gamla kläder hemma som du känner dig redo att sälja så kan vi starkt rekommendera att du säljer dessa vidare second hand. Du kan även lägga ut dina varor och produkter på olika hemsidor för att sedan sälja dessa vidare.